Kerstconcert 2018, Zaterdag 22 December 2018 om 19u30. Hartelijk welkom

 

Parochie Effeta en het Feestcomité,

nodigen iedereen uit op het Kerstconcert 2018, in de Sint-Jozef kerk te Brugge.       om 19u30
Uniek Concert met Roland Van De Velde, Sofie Dhaens & Marie Ponseele
.


Roland - kocht op zijn achtiende zijn eerste gitaar en ondertussen is die gitaar meer dan 40 jaar later bij hem een verlengstuk van zijn lichaam geworden. Hij was 2 jaar stadsbard ( zingende stadsdichter) voor de stad Damme en componeerde daarvoor acht liedjes over gebeurtenissen in zijn thuisstad. en dat resulteerde in een CD met eigen nummers.

Sofie - kwam in contact met Roland voor het zingen van een huwelijksmis. Hun stemmen klinken heel harmonieus en zij zongen ondertussen al heel veel samen op huwelijksmissen, begrafenissen, concerten en privé feestjes. Sofie won in Damme de cultuurprijs voor beloftevolle jongere. Zij volgt zangles bij Tyffany Veys in Antwerpen.

Marie - speelt cello. Zij begon 14 jaar terug muziek te studeren in de kunstacademie van Knokke-Heist bij Mark Lambrecht. In 2015 maakte ze haar hogere graad af in het coservatorium van Brugge, waarna ze als laureaat mocht meespelen op het laureatenconcert van het conservatorium. Marie studeert nu filosofie, maar dit gemijmer wordt nog steeds af en toe onderbroken voor muziek.

TOEGANG GRATIS

www.feestcomitesintjozef.be