Feestweekend woordje van dank

Het bestuur van het feestcomité, dankt van harte iedere medewerker(ster) die van dit weekend een super succes story heeft gemaakt, met andere woorden het was af, zowel de vrijdag, de koninklijke Speelschaar S-F-X was in zeer goede doen, alsook onze Burgervader die beloofd heeft om volgend jaar een liedje of twee, drie, vier te zingen op onze twintigste verjaardag. als voorprogramma kwam Orry een ode van Paul Severs brengen, met "MOJO schitterende band" was de avond een droom. 
De zaterdag die een hete zwoele fijne dag en nacht is geworden. Met een spannend Darts tornooi en een Kubb tornooi was de dag ruim gevuld.
In de avond zat de tent afgeladen vol, met buiten op het grasveld 3 à 4 maal het dubbele van binnen, om te genieten van een klein schlager festival, onder andere Herbert, Orry, Frank Valentino, Dina Rodrigues met als topper Sergio die hun ziel uit hun lijf hebben gezongen, alles aan elkaar gepraat met onze fonkelnieuwe presentator Mister Bryan. 
De Zondag was Top, met "De Brugsche Blues Vinten" een nieuw trio die ambiance en plezier zaaien alsof het voor hen dagelijkse kost is, een naam om te onthouden zou ik zeggen.
Om af te sluiten dank ik ook iedereen die aanwezig was om het leuke en aangename samenzijn, tussen pot en pint genieten van een streep muziek.
ps; de afwezigen hebben iets gemist. zoals altijd hé.