18 de Feestweekend op 29, 30 juni en 1 juli 2018

2018 zal voor ons gekenmerkt blijven als een zoektocht naar……………….. een nieuwe feestlocatie.

Na overleg met de groendienst, schepenen en andere gezagsdragers werd besloten om “DE BILK” niet te gebruiken als tent/feestlocatie.

Het herstellen van deze plaats zal zeker tot voorjaar 2019 duren. Het aangeboden alternatief was het terrein van hoeve  “De Grendel”.

Het plannen maken werd gestart en stilaan konden we ons verzoenen met deze nieuwe locatie. De Bilk blijft echter onze voorkeur genieten. We duimen nu reeds om in 2019 onze vertrouwde, centrale locatie opnieuw te kunnen/mogen gebruiken.

Het waren niet alleen onze pijnlijke ruggen, krakende gewrichten en andere ongemakken die ons deden besluiten om een kadertent te laten opzetten.

Het in te vullen programma zou er ook wel mee varen. In 2016 werd de Catch-Cup een echte voltreffer. Toen reeds werd aan een 2de editie gedacht maar dan op vrijdagavond en met een mooie Kadertent als zinderende locatie.

Ook zouden de artiesten op zaterdagavond geen vervelende palen voor hun neuzen zien en konden we voor de zondag voldoen aan de vraag van onze pastoor om zijn feestmaal te laten doorgaan in onze tent.

Daarom om het met de woorden die op ons logo staan te benadrukken:

Samen wonen, Samen leven, Mekaar ontmoeten.

Vragen wij nog vele helpende handen om het werk lichter te maken voor, het klaarzetten van tafels, stoelen, afsluitingen en andere feestzaken. Na het klaarzetten moeten we ook afruimen en op het einde is afbreken en opruimen ook nog een zware taak.

Al wie bereid is om de handen uit de mouwen te steken dient wel zijn naam op te geven.

(via info@feestcomitesintjozef.be of telefonisch op de nummers 050/33 75 60, gsm. 0496/26 37 68)

Dit voor 25 juni, er zal een draaiboek gemaakt worden die dag en iedereen zal persoonlijk verwittigt worden.

Het traditionele kerstconcert zal plaatshebben op 22 december. Het wordt een gratis concert met zang, gitaar en cello. Meer info daarover te verkrijgen via onze website. www.feestcomitesintjozef.be

Een woord van dank is zeker op zijn plaats. Dank zij de vele sponsors in ons feestboekje kunne we al deze activiteiten organiseren en gratis aanbieden.

Dank ook aan MBZ-havenbestuur en Stad Brugge voor hun medewerking & steun bij deze activiteiten.

Het Bestuur,

Feestcomité Sint-Jozef vzw

Radiospots