17de Feestweekend van 30/juni, 01 en 02 Juli 2017

Het 17de werkjaar startte met enkele hindernissen.

Paul besloot na 4 mooie jaren zijn ontslag in te dienen als penningmeester/bestuurslid. De combinatie werk en vrije tijd was niet meer te combineren. Bedankt Paul.

Op de algemene ledenvergadering werd Maurice aangesteld als nieuwe schatbewaarder en kwamen Caroline en Patrick ons bestuur vervoegen. Hartelijk welkom.

Konden we deze eerste hindernis snel omzeilen, het project “Nieuwe Bilk” bracht ons een hoop kopzorgen. Hoe kunnen we op deze plaats nog een tent neerzetten? Vooral het binnenbrengen van de materialen wordt problematisch. Menige slapeloze nachten, vergaderingen en andere bijeenkomsten of overlegmomenten brachten licht in de duisternis. Voor sommige zaken is het nog bang afwachten maar we blijven optimistisch. Het moet lukken. Voor het programma blijven we trouw aan de gekende succesformule. Vrijdagavond opening met muziek door de straten, een Brugse covergroep en een Top-DJ als dans-partner. Op zaterdag een rommelmarkt met op en rond de tent een gamma van speelactiviteiten. Voor het avond-programma hebben we een samenwerking gezocht met de Brugse Radio VBRO. Deze Mini-Schlagershow garandeert een spetterende zaterdagavond.

Zondagmiddag serveren we “Frietjes met Stoofvlees”. 

Kaarten zijn te koop aan € 12,5 per persoon. Kinderen: € 7,5

Na dit feestweekend volgt een 7de kasteelfeest (27/8). In het unieke kader van “Ten Berghe” mogen we een middeleeuws spektakel organiseren. Koene Ridders, edele Jonkvrouwen,     vurige paarden, roofvogels, kasteelbarbecue, alles staat garant voor een leuke dag in een groene kasteelomgeving.

Samen wonen, Samen leven, Mekaar ontmoeten

2017 sluiten we af met een kerstconcert waarbij de Cantores familie ons 4 koren in 1 concert weet aan te bieden.

Een woord van dank is zeker op zijn plaats. Dank zij de vele sponsors in dit boekje kunnen we al deze activiteiten organiseren en gratis aanbieden.

Dank ook aan MBZ-havenbestuur en Stad Brugge voor hun medewerking & steun bij deze activiteiten.

Hendrik Mortier—Voorzitter feestcomité St.Jozef

 

Vrijdag 30 Juni 2017

20:30 uur       Bruges Swan Patrol

23:00 uur  DJ- V-NYL

 

 

 

VBRO RADIO SHOW met Vlaamse en Nederlandse top-artiesten

Rudy Meyns

is zanger, creatieve duizendpoot en presentator bij VBRO.           

Hij startte z’n muzikale carriere in 1991, nadat hij finalist werd tijdens de VTM-Soundmixshow. Hij heeft momenteel een dijk van een hit met “One Way Ticket”.

 

Herbert Verhaeghe

Is sinds juni 2011 het gezicht van Ment-TV,

waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay.                                 

Zijn talkshow “Ment op Zondag” is vanaf dag 1 tot nu een kijkcijferkanon.

In 2012 ging hij aan de slag met het repertoire van de groep BZN en bracht z'n eerste echte hit “Yo te amo”uit. In 2013 verscheen zijn full-CD: BijZoNder.

 

Yves Segers 

​Is een veelgevraagde ambiancezanger sedert 1990.  

Fantastische optredens op "Het Schlagerfestival" in 2009 en 2010.

Hij scoorde ook hoog met zijn aprèsskihit "Boven op de berg" begin 2011. Eind 2011 brengt hij het album "Feestje bouwen!" met 15 feesthits uit. Hij is zeker nog lang niet uitgezongen!!!

                          

Jennifer Berton

presenteert deze showavond  en zingt enkele topliederen.                                                               

Op tal van grote evenementen - ook in onze feesttent- trad zij op tussen bekende artiesten door.

Zij lanceerde  haar carrière in 2013 met de single "Alleen jij''. Via Hit It Music verscheen haar recente single "Wat ik ook doe"  en de videoclip is  geproduceerd door Cannonball Media.

 

Marco De Hollander

Is de "Vrolijkste volkszanger van Nederland" die tijdens zijn optredens voor een geweldige sfeer weet te zorgen.

Nummers als "Droomprins" en "Twee armen en een zoen" zijn leuke hits van hem die hij mixt met de grootste Hollandse meezingers.

Zijn nieuwste album heet "Lachend door het leven".             

Op AVROTROS Sterren.NL is hij elke zat.- en zondag van 10 tot 12u. te horen.

 

Tamara Tol

Wierf bekendheid als Linda Ronstadt met de hit 'Desperado' in Hennie Huisman's Soundmixshow.

In 1999 zong zij "Coming Home"  in het Songfestival. Haar eerste Nederlandstalige soloalbum "Zeg het met bloemen" verscheen in 2006.

In Duitsland bracht zij in 2009  het succesvolle album " Ich Will Leben" uit. Sinds 2013 zingt ze bij platenmaatschappij BerkMusic Nederlandstalig feestrepertoire.

De Alpenzusjes,

Chantal van Geelen en Kirsten Stroek, brengen een moderne feestelijke show met veel interactie.

Met hun feestmuziek maken ze het publiek in de tent "Helemaal dol". Hun eerste hit "Naar voren, naar achter" werd uitgebracht in 2011. Vervolgens klonken "De Jungledans",  "Hutje op de hei", "Kontebonke" en "Hoemparapapa" als feestnummers.

Eind 2014 bracht 't fantastische"Wienie Wienie" iedereen in de stemming.

In 2016 volgden de singles "Macho Hans" en"Haka" . Hun allernieuwste single in 2017 "Bergje Op, Bergje Af" is beslist een up-tempo feestknaller in de hoogste versnelling met torenhoog meezing- en feestgehalte. Wie 'gabbert en hakt' mee met  de 2 leuke meiden?